Hverdagsglimt

Søndag når det er bedst!

Søndag, morgenmad i sengen, et afsnit vampire diaries og hygge-putning med den lille fyr. Det må seriøst være den bedste morgen længe!

Billede 17-04-16 14.36.02-2

 

Noget andet godt ved at starte dagen på den måde må da være at man så er MAX klar til at give den gas med skolesagerne! Jeg skal have lavet 132 spg for at være igennem engelsk radio-kommunikation og så vil jeg ellers have sat alle noterne i en mappe, sådan at jeg ‘bare’ kan tage dem frem i dagene op til eksamen og repetere.
Jeg agter at være foran og i god tid med alt for jeg har både en KBH-tur og et karneval i kalenderen, og det skal ikke gå udover skolen. Jeg skal godt nok ikke i skole imorgen men der vil jeg have læst performance som vi skal have på tirsdag og meteorologi som vi skal have torsdag. Det er jo ikke for sjov at skolen bestræber sig efter at give os mindst 1 fridag i ugen, nej det er skam for at vi kan nå at følge med læsemæssigt!

Jeg passer mit og så håber jeg bare sådan at det er nok til at jeg kan få et godt job når jeg er færdig. I må have en dejlig søndag <3

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt