Lektier

Hverdagsglimt

 

Billede 19-04-16 17.49.58

♥ Spiste på Hotel Mor&Far igår for man bliver vel aldrig for gammel til at invitere sig selv. Hehe. Hjemmelavet kartoffelsalat, hjemmelavede syltede agurker og hjemmelavede frikadeller MED SVINEKØD!!! Herhjemme skal D jo tit i vægt til når han skal i ringen, så vores frikadeller består som regel af hakket kylling, hakket grønt og feta. Det er nu slet ikke dårligt men gode gamle danske deller af svin er nu bedre. Tænk at nogle mennesker ikke spiser kød!? Det må 100% fordi de ikke har smagt mors frikadeller ♥

 

Billede 19-04-16 18.22.02

♥ Min forældres indretning er fantastisk. Meget natur og landlig og alt er simpelthen bare så råt og rart(tager patent på dette udtryk!). Jeg glæder mig SÅ meget til den dag jeg selv køber hus så jeg bare kan amok i hygge-indretning! Det er faktisk så galt at jeg ikke engang tænker ‘den tid, den glæde’ længere. Niksen biksen det må gerne ske SÅ SNART jeg er færdiguddannet og har job! ♥

 

Billede 19-04-16 10.06.29

♥ Virkelig fin vandflyver som pt står ved skolen! Det er hermed sat på min ‘to do in life’-liste at jeg skal prøve en tur med sådan en. Tænker det må blive når jeg engang (forhåbenligt) skal besøge Maldiverne. Hvis i skulle være i tvivl har jeg mange ting på min liste, af ting jeg gerne vil se/nå. 😀 #YOLO ♥

 

Billede 20-04-16 18.53.37
♥ Min nye kjole som skal indvies til svennegilde på lørdag(wuhuuu) Jeg fandt den til sølle 99kr på nettet og så er det jo næsten for nærigt ikke at støtte forretningen. Jeg hjælper jo gerne hvor jeg kan og selvom det betyder at jeg skal bøvle med en ny kjole, så tager jeg gerne en for holdet. Host host ♥

 

 

Billede 20-04-16 12.21.10

♥ En af drengene sendte mig det her billede idag. Hahaha! Indtil nu har holdet været meget træt af faget instruments men efter vi idag har læst de første kapitler i vores nye meteorologi-bog, er dette fag nu automatisk blevet dømt til ’shit-hvor-er-der-bare-meget’-faget. Åh gud. Be’ lige en bøn for os ♥

 

 

Billede 20-04-16 19.47.58
♥ Mit meget vellykkede forsøg på at lave laks i butterdej for første gang. Haps! Det blev simpelthen så lækkert at menuen imorgen står på det samme, og jeg skal nok smide jer en opskrift for det er faktisk lige så let som det er lækkert! Salaten er simpel: bønner, æble, granatæble. Råt og rart 😉 ♥

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Lektier