Aftenen igår!

En meget lang dag!

Vores dage heroppe svinger helt vildt i både længde og indhold. Nogle dage som f.eks min kommende fredag er kun 2 timer lang hvorimod andre dage er heldagsprojekter. Idag har vi egentlig ikke meget undervisning men i stedet meget ventetid! Det skyldes at vores instruktører selv arbejder som piloter(idag har vi også haft en flyveleder fra kontroltårnet i Billund), og de har jo alle et forskelligt skema og det er derfor en svær opgave for skolen at få det hele til at passe sammen, hvilket dagen idag så slet ikke gør. 😉

Fra 8:30-11:30 havde vi engelsk radiokommunikation.
Fra 13:00-16:00 skal vi have airframes and systems.
Og fra 19:00 og fremefter har vi et Airbus typerating informationsmøde.
Alt i alt en dag med 4,5 times ventetid(Airbus-mødet er frivilligt, men jeg tænker dog at det er for dumt at sige nej)… Heldigvis har vi jo nok at gå igang med og så er jeg måske også kommet til at foreslå at tage på Bones i Lalandia mellem 16 og 19. Hov. 😀

Billede 25-04-16 13.15.47

 

Vi er lige begyndt på et nyt fag, airframes and systems, som omhandler alle strukturer og systemer på et transportfly og det er SÅ fedt at vi nu er rykket videre fra basis flyvning til det mere tekniske og innovative ved en flyvemaskine. Der er en masse vi skal igennem og jeg tænkte det kunne være meget sjovt for jer at se netop hvad:

Billede 25-04-16 13.22.35

 

Dette er blot ét fag ud af de 8 vi mangler og vi har jo kun 6mdr til det, så det er ikke meget fritid vi får. Men det er vi ved at være vant til. 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Aftenen igår!