Gir' den gas!

Hverdagsglimt

Billede 25-04-16 17.25.06
♦ Billede fra i mandags hvor Søren fra holdet og jeg tog på Bones i Lalandia Billund efter skole, inden vi skulle til Airbus-mødet. HAPS! ♦

 

 

Billede 25-04-16 21.02.45
♦ Oplæg til Airbus-mødet som endte med at tage 2,5 time! Flere og flere køber en typerating(omskoling) efter endt uddannelse, men dette er langt fra min plan. Jeg tog dog alligevel med for at få udvidet min horisont og det er jeg glad for at jeg gjorde! Jeg mødte nemlig en mand som muligvis kan hjælpe mig med at nå de mål jeg har og fik derfor lige fat i hans mail og telefonnummer. 😀 ♦

 

 

Billede 26-04-16 09.45.23
♦ Indenfor i Lalandia Billund. Det er jo vildt flot! I kan nok forestille jer hvor meget jeg var oppe at køre. Haha. Jeg synes bare sådan det minder om sådan et udenlandsk feriested. Så hyggeligt ♦

 

 

Billede 27-04-16 13.33.41
♦ Vores første uventede prøve i GENCOM. Vi skal til eksamen d. 23/5 og man skal have 75% for at bestå, så det ser da ikke helt håbløst ud. 🙂 ♦

 

 

Billede 27-04-16 21.41.54
♦ Nogle af mine små rejseflasker som jeg har gjort klar til KBH-turen. Jeg mangler lige en makeupfjerner og deo og så har jeg ellers alt til en 3-dags-tur. Mindre kan jo ikke gøre det. 😉 Det er så fint hvor meget forskelligt man kan have med på denne måde og så fylder det jo nærmest ingenting! ♦

 

 

different-mass

♦ Vi er lige begyndt på mass&balance som bl.a. omhandler udregning af stabiliteten på en boeing 737. Jeg skal lige vende sig til at arbejde med så store tal. Det er lidt vildt. 🙂 ♦

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Gir' den gas!