København #2 // Tivoli

Selvvalgt eksamen til mig!

Planen for uddannelsen har hele tiden været at afslutte 2 fag her til sommer, hvor jeg så selvfølgelig skulle have haft 4 eksamener fordi det jo er 2 x fly og 2 x helikopter. Jeg har derfor for nogle uger siden været inde og kigge på hvad vi skal kunne, hvilke slags spørgsmål der stilles(definition, forståelse, udregninger, osv.), hvor mange spørgsmål der er opgivet at øve sig på og til slut hvor mange spørgsmål der vil være i hvert et fag. Her gik det op for mig at ét af fagene(performance) ikke er særlig stort i helikopter-delen eftersom de jo ikke har flaps, spoilers, osv. Faktisk synes jeg at det så så overskueligt ud at jeg tænkte, dét kan jeg da lære mig selv det der! Og så slog tanken mig: gad vide om man kan komme til eksamen før planlagt hvis man kan lære sig selv stoffet?
Jeg spurgte ham som indstiller os til prøver og som altid når jeg spørger om noget nyt havde han først nej-hatten på. Hvorfor nu det Tine?
Hvorfor ikke?!
Jeg forklarerede ham at jeg mente mine resultater kunne blive bedre hvis jeg kun skulle til 3 eksamener til sommer i stedet for 4, hvis jeg så kunne tage den sidste noget før. Det var simpelthen (for at sige det mildt) et sandt helvede at skulle være skarp på så mange forskellige ting på én gang, i 2 forskellige maskiner, så derfor så jeg bare en mulighed for at gøre det lettere for mig selv nu her. Det kræver selvfølgelig en stor del selvdisciplin at skulle bruge mine dage efter skole og weekender på det, men det gør jeg gerne for at kunne gøre det godt!
Jeg spurgte også lidt fordi der blev opgivet en dato for dem som ikke kom igen alle eksamener nu her hvor de må prøve igen, og så tænkte jeg at jeg jo fint kunne snige mig med uden at dem fra trafikstyrelsen skulle køre ekstra bare for min skyld.
Ham som indstiller os kunne godt se ideen og skrev derfor til trafikstyrrelsen om jeg måtte, for man må åbenbart ikke bare sådan være ekstra flittig og så blive hurtigere færdig. Hmm nå.

Det hele er dog endt med at jeg har fået lov, tak!, så nu skal jeg til eksamen om 29 dage! 😀

Det er virkelig rart at jeg nu fornemmer en smule mere tiltro fra skolen side nu hvor jeg jo har demonstreret at jeg altså godt kan selv, for tro mig, det var ikke let at få lov at blive indstillet til 12 eksamener der skulle tages på 3 dage! Jeg forstår dem godt for det kræver en del(meget) af en selv og det er sku træls hvis det så ikke går! Jeg tager dog ikke et nej for et nej, når der er noget jeg virkelig tror på at jeg kan!

Nu skal jeg til eksamen i et fag hvor vi i skolen først er igennem stoffet til juli, men jeg giver den gas og håber så på at gøre det lige så godt som sidst!
Læs evt. om processen HER
og resultatet HER

Tak fordi i altid tror på mig <3
Wish me luck! (smiley med arm der flexer)

 

foto 3-5

foto 1-11

foto 2-9
♦ Billeder fra september 2015 ♦

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

København #2 // Tivoli