Flittig, men med årets blegeste ben!

Man skal fejre sin sejre!

Jeg skulle til Silkeborg igår for at støtte D til DM i kickboxing. Normalt tager jeg med til kampe sådan at jeg er der fra starten af, men den går altså ikke længere når jeg har så meget at skulle læse. Jeg ventede derfor indtil D skrev hvornår det var ham ift. lodtrækningen og kørte så derefter. Men som det jo tit går til sådan nogle ting trækker alt jo ud, og selvom jeg ventede med at køre herfra til kl. 15:00 var vi alligevel først hjemme igen kl. 22:00!
7 timer for at se 3 x 2 minutter!
Du godeste hvor var det godt jeg havde fået lavet noget inden da!

Der var ingen som ville stille op i D’s vægtklasse så han måtte gå en vægtklasse op og i stedet kæmpe imod en noget større gut. Han vandt(wuhuuuu!) og kan nu kalde sig danmarksmester i en vægtklasse der er tungere end ham selv. Hehe, jeg synes han er så sej! 😀

Så dét fejrede vi selvfølgelig idag som manden bedst kan lide det: med mad! Man skal huske at gøre noget ud af tingene og fejre sig selv når man når sine mål, for det er jo ikke for sjov man går og spiser bønner og salat (næsten)hver evig eneste dag!

Billede 08-05-16 11.50.59
Stjerneskud fra Fredes Cafe ♦

Billede 08-05-16 11.52.01

Billede 08-05-16 12.05.58

 

Nu vil jeg have lavet det sidste til skolen inden vi skal ned og spise med min familie i Haderslev. Vi havde ellers inviteret min mutti ud og spise nu hvor det er mors dag, men eftersom hun er tosset med at lave mad(og være værtinde) så ville hun hellere selv lave lækker mad og bare hygge med os alle sammen derhjemme, og DET brokker vi os ikke over. Masser af hygge og mere god mad til D. 😉 What’s not to like.

God dag til jer <3

Billede 08-05-16 12.51.48

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Flittig, men med årets blegeste ben!