Man skal fejre sin sejre!

Mig som trolley-dolly // Og 1000 andre ting

Ja, det bliver måske en realitet? Jeg håber det sådan! Jeg tilmeldte mig alle jobagenter hos flyselskaber med base i DK(i første omgang) da jeg startede på skolen, og får derfor mails så snart der er ledige stillinger enten som pilot eller cabin crew. Jeg fandt så i sidste uge ud af at Jet Time manglede stewardesser så jeg smed da en ansøgning afsted med det samme! Wuhuuu det kunne være så fedt!

Egentlig har jeg jo hele tiden sagt at jeg ihvertfald ikke skulle arbejde under det her strenge teori-forløb, men hvis det først er til sommer man skal uddannes(for det skal man jo også!) så har jeg faktisk kun ca. 2mdr. tilbage af teorien, hvorefter der skal flyves og til den tid kan mine flyvetimer planlægges efter det. Jeg er rigtig godt med i skolen efter at vi er startet på de nye fag, for nu ved jeg jo ligesom hvordan det hele fungerer + hvordan jeg arbejder bedst og mest effektivt. Vi havde en lille opsummerings-prøve idag og der svarede jeg korrekt på alle spørgsmål. SÅ lækkert!

Jeg ville have ventet med at fortælle jer om min ansøgning da jeg nogle gange godt kan frygte at i måske tænker: ‘gud, hvor sætter hun dog gang i meget!’, og ingen gider jo at være den der trælse og alt for overskudsagtige, irriterende type, så jeg har faktisk holdt mange af mine bedrifter enten helt skjult for jer, eller også så har jeg delt dem ud over længere tid selvom det faktisk nogle gange alt sammen er sket på samme tid. Haha. Jeg burde jo egentlig ikke tænke sådan over det, for det er nu engang min blog og folk går frivilligt herind og læser med, og så har jeg altså bare spræl i en masse AND I LOVE IT! 😀

Så fra nu af får i alt spændende hvad jeg laver og oplever at vide, og hvis nogle synes det enten er træls eller for ambitiøst at læse, så må man lade være.

Siden min beslutning om, alene at lære mig selv stoffet til at kunne gå til eksamen i helikopter-performance, har jeg derudover: sendt en stewardesse-ansøgning til Jet Time, meldt mig ind/startet til kickboxing(faktisk har jeg været der 4 gange nu og jeg er tosset med det! Og nej far det er ikke hvor jeg slår andre eller selv bliver slået, det er kun deres motions-hold, så nu må du venligst ikke gøre mig arveløs 😉 ) OG imorgen starter jeg på C9-kuren så jeg forhåbenligt kan blive en lækker gås med en stram mås, i min bikini til sommer. BUM!

I skal nok få mere at vide om mit kickboxing, eller som jeg kalder det: smertehelvedet(!), og jeg laver selvfølelig også et samlet indlæg om C9 når alle tanker og erfaringer er samlet.

Wish me luck! <3

 

Billede 09-05-16 21.02.18

Billedet er taget for 3 timer siden efter min fjerde kickboxing-time. PS: mit hår var altså tørt da jeg ankom 😉 ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Man skal fejre sin sejre!