Hydraulik-systemer og ventiler

At være pilot i skandinavien…

Er ikke så ringe endda! Vi bliver kigget op til ude i verden og det forstår jeg faktisk godt. Her har vi nemlig en mentalitet som hedder sig at alle kan fejle, så vores systemer bygges derfor ud fra at skulle kunne forebygge dette. Derudover er den danske religion jo åben for at handle logisk og tænke ud af boksen, og ikke bare gøre som vi altid har gjort fordi nogen siger vi skal. Faktum er at en situation vil aldrig være ens og dét erkender vi heroppe.

Jo længere syd på man kommer, desto mere kæft-trit-og-retning forekommer, og det skyldes jo desværre religionens præg på kulturen og mentaliteten. I skandinavien er motto’et derimod at logik overrider alt og det kunne da ikke være mere rigtigt! Viden og fysikkens love, fremfor ’sådan har vi altid gjort det’.

Jeg har idag haft undervisning i landing gear, hjul, dæk, bremse-systemer og flight controls på en Boeing 737, imens der i andre lande sidder kvinder som ikke engang må køre bil. Jeg er så taknemmlig for at være født et sted hvor der ses på hvad man rent faktisk kan og ikke bare køn, hudfarve, osv… Mon ikke de fleste finder ud af det før eller siden? Andet ville være en fornærmelse af menneskets intelligens og evner. Jeg hepper ihvertfald på os og gør selv hvad jeg kan for at gå imod alt hvad der hedder at man ikke skal tro på at man er noget, eller kan noget.

Watch me! 😀

Billede 12-05-16 12.59.45

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Hydraulik-systemer og ventiler