Travle dage // MF's ønske gik i opfyldelse

Travle dage // MF’s ønske gik i opfyldelse

Igår startede jeg dagen tidligt ud med en tur i skoven sammen med den lille fyr, og derefter lavede jeg lektier, kørte til Billund i skole, kørte direkte til kickboxing og var så hurtigt hjemme og få et bad inden jeg igen var på farten mod Haderslev til min morfars fødselsdag. What a day!
Det var dog uden tvivl en virkelig lækker dag med godt vejr, lækker smørbrød og en meget glad(og rørt) morfar der blev ejer af en automatisk rygeovn. 😀

Billede 14-05-16 19.20.57

MF har lige så længe jeg kunne huske brugt utrolig mange timer på at ryge de lækreste ål(faktisk er det i grunden en underdrivelse) til når vi kommer til middag. Han sætter en ære i det og om det så sner og blæser så sidder han ved sin gamle rygeovn(som han har selv har bygget i tidernes morgen) og holder øje med at ålene(som han selv har fanget) har den eksakte temperatur og får den præcise tid de skal have. Det er et kæmpe arbejde og resultatet er også derefter. Se bare:

Billede 14-05-16 19.07.55.png

For 2mdr siden sad vi til min MM’s fødselsdag og snakkede om hvad folk ville købe hvis de vandt i lotto og alle havde kæmpe planer om biler, fly, helikoptere, osv, men MF? Han ville bare købe en automatisk rygeovn og så manglede han ikke andet… Jeg fik helt dårlig samvittighed over ikke at have tænkt på at give ham sådan en noget før, så sådan en skulle jeg selvfølgelig have fat i.
Jeg var dog ved at falde ned af stolen da jeg så prisen på sådan en(6,5 kilo!) men fik hurtigt ringet til far og så var problemet løst. Familien gik sammen om at give den(okay, jeg tog måske forskud på min arv og lod min far lægge ud), men bottom line: min kære MF fik sin automatiske rygeovn. <3

Mission complete! 😉

Næste indlæg

Travle dage // MF's ønske gik i opfyldelse