Bestået indstillingsprøve!

Same same but different

Billede 20-05-16 13.58.17 (1)

Dette beskriver meget godt den sidste undervisning i GENCOM(engelsk radiobevis) inden eksamen på mandag. 😉 Jeg var idag meget fokuseret på at huske hvad jeg skulle huske at sige, hvornår jeg skulle sige det og i hvilken rækkefølge. Det gik godt! Så godt at jeg helt glemte at lytte til hvad jeg rent faktisk sad og sagde, så jeg blev lige mindet om at der er en grund til at 9 hedder “niner” og 5 hedder “five. Jeg var blevet clearet til at climbe op i flight level “five zero” (5000ft), og svarede så tilbage at jeg climbede op i flight level 90(9000ft!) Ups. Det ved jeg jo godt!
Jeg fik også lige byttet rundt på tallene i min QNH(trykket i hecto pascal) og min squark-kode(identificeringskoden vi bliver bedt om at indstille i transponderen så kontroltårnet ved hvem vi er). Så i stedet for at melde tilbage at trykket i lufthavnen var 1013 hectopascal, kom jeg til at sige:
“QNH, tri, seven, four, one”. Haha!
Så er luften altså ret tæt og man kan nærmest bare give flyet et smølfe-spark bagi for at det letter.

Men en dårlig generalprøve giver en god premiere er det ikke det man siger? 😉

Nu skal jeg ned og kickbokse og efterfølgende skal jeg til noget Liberal Alliance arrangement i Haderslev.

 

Billede 20-05-16 13.46.14

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Bestået indstillingsprøve!