Hverdagsglimt

Pandekager, skole, eksamensforberedelse og min lille fyr

D kom hjem fra Norge sent igår aftes og eftersom vi begge først skulle møde i skole/på arbejde til formiddag og ikke tidligt i morges, stod jeg op i god tid og lavede proteinpandekager, som vi hyggede os med. <3 Og ja der skal vitterligt ikke en større portion til at mætte en, hvilket er ret vildt… og billigt!
Spiser man mere får man ondt, trust me 😉

Billede 26-05-16 09.13.17

Igår havde vi aircraft general knowledge(AGK) hele dagen og idag har den stået på meteorologi. I AGK handlede undervisningen om nogle de forskellige dingenoter(i mangel på et bedre ord) i flyet + hvordan de er bygget og virker. F.eks. hvordan der tilføres fugt til den ellers så tørre luft. Systemet med vand tilførsel til luften er en smule indviklet, men billedligt er det lidt ligesom den spraydims som holder frugten frisk i Føtex… Her hedder frugten så bare passagerer.

Idag har vi haft om forskellige typer af skyer, nedbør og torden. Vi har lært at kigge på data i en vejrudsigt, hvor vi ud fra temperaturen + dugpunktet kan vurdere hvilken højde skyerne vil ligge i. Sexet var? Vi har også haft om størrelsen på dråber i skyer (gennemsnitligt 0,02mm hvis i vil vide det 😉 ), og lidt om hvorfor hagl er så MASSIVT meget større når man er på ferie i udlandet ift. herhjemme. Det forklares via coalescense-teorien som i (meget)forkortet udgave siger: jo tættere på ækvator man er, desto større dråber kan opbygges i skyerne = større hagl.

PicMonkey Collage
Billeder fra noget af stoffet vi gennemgik idag 

 

Da jeg kom hjem fortsatte jeg med at forberede mig til eksamen på tirsdag og som i kan se på billedet så går det ret godt i de spørgsmål jeg har at øve mig på.SÅ må vi jo bare håbe at det er noget ala det de spørger om! 😀

Billede 26-05-16 17.20.20
Én fejl ud af 70 spørgsmål. Det er én for meget 😉 

 
Nu hygger jeg lige lidt med den lille fyr imens jeg venter på at maden bliver færdig i ovnen, og så vil jeg ellers lægge en sidste hånd på mit C9 indlæg til jer så det forhåbentlig kan komme op imorgen til de af jer som er nysgerrige. 🙂

God aften til jer <3

Billede 25-05-16 18.20.00
Whoever said that diamonds are a girl’s best friend, never owned a dog ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt