Resultatet på min helikopter eksamen

Nu forstår jeg…

… hvad min far altid har ment med sætningen ’selvom du har god tid, så få det nu gjort’. Haha. Det lyder som noget han har fortalt en doven teenager.
Jeg aner ikke hvem det har været. 😉
Det er idag kommet mig til gode at jeg har været godt med i skolen og har arbejdet forud med ting som ellers sagtens kunne have ventet, eksamens-mæssigt. Da jeg vågnede i morges havde jeg det stadig rigtig skidt og kunne ikke have kørt sikkert i bil til Billund. Jeg sov derfor videre, og da jeg så vågnede 2 timer senere tog jeg afsted. De andre havde haft prøve, så da vi fik fri skulle jeg selvfølgelig også igennem den. Jeg har dog forberedt mig  på hvilke slags opgaver der kunne komme til eksamen i netop dette fag herhjemme, og derfor gik det også herefter tiltrods for at jeg lige måtte kyle noget smertestillende ned inden jeg gik igang. Jeg fik 90% og det er nu blevet skrevet ind i skolens ‘vi-holder-øje-med-jer’-system. Fedt nok.

NU vil jeg smile igen, være mig, og så kan alverdens udfordringer ellers bare komme an, for alt vil være peanuts i forhold til det, jeg nu efter denne weekend ved at hvad jeg kan klare. Bring it!

Billede 01-06-16 16.28.45

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Resultatet på min helikopter eksamen