Nu forstår jeg...

Bird strike // Død ved Kia

I formiddags kom jeg ræsende i min lille gokart(host host Kia Picanto). Vejret var godt, ingen trafik i sigte og jeg sad og sang med på “I’m waaalking on sunshiiiine, whoaaaaoooo”.

BANG!!!! siger det så.

Lige i splitsekundet før nåede jeg at se en fugl flyve DIREKTE imod mig, men jeg kører altså ikke selv i grøften for at redde en forvirret fugl.
Jeg skynder mig at kigge i bakspejlet for at se om den lå på vejen, men vejen var tom.
Neeeeeeej! Jeg var stensikker på at fuglen nu hang demonstrativt på snuden af min bil, men da hele 2 modkørende biler blinkede af mig og pegede på bilens snude, blev jeg helt nervøs for om den skide fugl havde lavet et hul eller en bule!?(for så hurtigt kører jeg nemlig. haha, not)

Jeg når skolen og da jeg så (lige hurtigt nok) svinger bilen på plads, hører jeg et klask. Jeg åbner døren for at gå ud og lige dér hvor jeg skal sætte min fod, ligger fuglen. SÅ er hende fra landet vidst ankommet! Smækker kun lige bilen ind i båsen og ned fra bilen klasker en død fugl. Charmerede var? Eller, dvs. det meste af den… resten sad nemlig stadig foran på bilen. En af gutterne kom mig til hjælp, fik fjernet fuglen og tog efterfølgende også fjerene fra bilens snude af, imens jeg pegede og dirigerede. For altså hvis manden nu virkelig gerne vil hjælpe, så er jeg jo så sødt et menneske at lade ham. 😀

Det var dog heldigt at det var med min bil jeg ramte den stakkels fugl med og ikke et fly! Ingen ‘going down the Hudson’ her, tak. Og som jægerne i klassen så vigtigt pointerede så var der jo heldigvis ikke sket gokarten noget(jeg fornemmede en hvis respekt).

Hvad skal man også med et jagttegn når man har en Kia Picanto. 😉

 

IAF_UH-60_after_birds_strike_outside

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Nu forstår jeg...