Bird strike // Død ved Kia

De 3 eksamener er blevet rykket frem

Fordi jeg jo tog én eksamen i tirsdags har jeg kun 3 tilbage til her lige om lidt, når de andre har 2. Vi fik i torsdags at vide at datoerne var blevet rykket frem til om præcis 4 uger, så der er nogen som har fået gevaldigt travlt. Haha. GODT det ikke er mig. Jeg er fint med men giver den dog stadig gas for man ved jo aldrig hvad der sker. Jeg har lavet mass and balance udregninger næsten hele dagen i dag, og jeg er ikke engang færdig med det jeg vil have nået idag endnu!
Jeg ville bare lige give jer en update og så håber jeg i andre har nydt det gode vejr imens jeg sidder herinde og håber på at det bliver in at være bleg i år. 😀

Billede 27-05-16 23.09.54 (1)

 

Jeg har taget et billede af en opgave, så i kan se hvad det er jeg sidder med. Kæmpe store tal, siger jeg jer! Heldigvis er der 4 svarmuligheder, så man kan hurtigt se hvis man har regnet HELT forkert. Been there done that. 😉 Synes dog det begynder at gå hurtigere nu!

God aften til jer <3

 

Billede 04-06-16 16.20.21

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Bird strike // Død ved Kia