Jeg stikker til søs! ⚓️

Rock under Broen 2016!

Billede 11-06-16 21.25.44

 

Det stak helt af! 😀

Min far hentede mig i speedbåd på Kolding havn og så drønede vi ellers ud til festen hvor gutterne som havde været afsted siden tidlig morgen, var i vældig godt humør. 😉 Vi hyggede, festede, grillede, hørte musikken og badede inden turen gik hjem imod Haderslev.

Flere gik kolde på turen hjem men vi var et par stykker som sad ovenpå og nød turen og udsigten imens min onkel fik os sikkert i havn, hvor vi efterfølgende var tæt på at glemme en af de meget ramte mænd i en af kabysserne, så ham måtte vi tilbage efter og have med videre. Haha, undskyld Barsøe! 😉

Jeg kørte en portion af os hen til en af gutterne eftersom jeg alligevel ikke havde drukket, fordi jeg jo skulle op og forberede mig til indstillingsprøverne idag. Gutterne gik på skift lynhurtigt i bad, jeg smed bare lidt mere makeup på, tog stiletter på og så kørte jeg os ellers på Daisy.

Her fik de snedige hanner dog overtalt mig til at “joine festen rigtigt” og før jeg vidste af det havde jeg af uforklarlige årsager købt tequilashots til hele bundtet. Ups! 🙈
Kl. 4:30 hoppede vi 3 personer hjem til ham som vi havde gjort os klar ved og kl 07:50 vågnede jeg og tænkte: jeg skal hjem og det skal være NU! Så på med tøj og sko, stiletter i tasken, tasken over skulderen og så løb jeg ellers (så hurtigt man nu kan efter en bytur og 3 timers søvn) hen mod bus-stationen og kom lige præcis som bussen kørte og IKKE stoppede. Satans!

Jeg ringede til min mor som var så sød at komme og hente mig OG køre mig til Kolding hvor vi lige rundede lagkagehuset så jeg kunne komme hjem og vække D og Futte med varme rundstykker, som vi spiste inden han tog på arbejde. ❤️

Og så var jeg død! Jeg nåede dog kun at sove 2 timer før jeg igen vågnede for jeg jo vidste at jeg jo skulle op og læse så op kom jeg, og fik så lavet alt det som jeg manglede. Det var strengt, men nu er det gjort! Gutterne har også haft lyst til at grave sig selv ned flere gange idag for nogle skulle flytte ud af en lejlighed i Århus, andre skulle til København og værst af alt var der en som skulle til en golf-turnring kl. 8! Haha!

Det var en virkelig fed tur og jeg har lige klippet en lille film sammen så i kan fornemme stemningen på sådan en dag. Jeg er SÅ glad for at jeg alligevel nåede med i år og jeg glæder mig allerede til næste år! 🎉 Så tak mor og far, fordi den ene af jer sejlede til Kolding og hentede mig imens den anden kørte mig hjem i morges. Jeres hjælp gør det lidt nemmere for mig at give den gas med skolen, når jeg så også får lov til at have det lidt sjovt . Tak!

NU vil jeg i seng så jeg kan komme tidligt op og øve mig til indstillingsprøverne herhjemme imorgen. I skolen er der repetition men jeg når dog langt mere stof igennem ved at sidde med det selv herhjemme, for så kan jeg fokusere udelukkende på det som JEG har brug for og kan så forhåbentlig ende med et bedre resultat til eksamen om 3 uger. 🙂

Godnat herfra, og tak fordi i læser med. <3


Jeg har lavet filmen i lidt ringere kvalitet så den nemmere kunne komme herind. Håber det går. 

Næste indlæg

Jeg stikker til søs! ⚓️