Rock under Broen 2016!

Mit første blogger-job!

Overskriften siger vidst det hele. 😀
Som de fleste af jer ved så vil jeg jo gerne både udvikle og bruge mere tid på min blog, men med både fly OG helikopter uddannelserne så sætter det jo altså nogle begrænsninger. Det stopper mig dog ikke fra at søge alle tænkelige muligheder som dukker op, og det er også selvom jeg ikke ved hvorvidt jeg kan få det presset ind(eller overhovedet finde ud af det!?). Det problem tager jeg hvis det bliver aktuelt og det blev det sørme igår! 😀

Jacob Risgaard fra Coolshop skrev nemlig denne status i fredags:

Billede 13-06-16 09.48.31

 

 

Jeg fik selvfølgelig sendt en besked afsted med det samme og igår tikkede der så et fantastisk svar ind i min indbakke. Opgaven var min og ideen som jeg kom med var “perfekt”.

FEDT FEDT FEDT FEDT!!!

Nu skal jeg så bare liiiige holde fødselsdag her for D’s familie på torsdag, jeg skal til mit årlige medical samme dag om formiddagen, jeg skal til 2 indstillingsprøver på fredag i to forskellige fag, vi skal holde fødselsdag/fest her for D’s venner fredag aften, jeg skal til 25 års fødselsdag i Sønderjylland om lørdagen og hele søndag er der Airshow. MEN, når man får sådan en mulighed tildelt så presser man den altså ind. Whatever it takes.

Jeg glæder mig helt vildt over projektet(og muligheden!), men er også spændt på om artiklen nu bliver sådan som jeg ser den for mig. Det skal den sgu! 😉

Helt præcist hvad artiklen kommer til at handle om må i finde ud af når jeg sender jer ind på Coolshop’s side for at læse den, men jeg kan da give jer et hint:

 

Billede 13-06-16 16.35.40

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Rock under Broen 2016!