Tøj-væggen!!!

Til jobsamtale som pilot

En jobsamtale som pilot er ikke som andre jobsamtaler. Man bliver testet, får stillet mange spørgsmål både personligt men især også til det tekniske omkring fly, motorer, systemer, osv. og det er ikke noget der tages let på. Man skal gerne klikke med sin(e) interviewer og jeg har nu flere gange hørt at de godt kan lide pludselig at prikke til en. Og ikke bare sådan for sjov, men som i at de faktisk kan være helt arrogante eller nedladende fordi at de vil se hvordan man håndterer situationen. Giver man op, hidser man sig op, griner man, græder man eller fortsætter man professionelt interviewet og arbejder på at få det hele til at glide.

Alle siger at det aller sværeste ved at blive pilot er at få sit første job, så jeg vil allerede nu igang med at forberede mig. Både mentalt og på skills. Jeg har derfor købt en bog som en instruktør har sagt er det rene guld til at lære at gå til pilot-samtaler, så den er nu bestilt og jeg modtager den i næste uge. Den hedder “Ace The Technical Pilot Interview” og jeg er egentlig helt overrasket over at jeg som er vaccineret med en grammofonnål, har købt en bog om hvordan man går til jobsamtale. Det har aldrig været et problem tidligere, men nu er legen jo også i en helt anden boldgade og jeg glæder mig til udfordringen.

Desuden mangler jeg jo også læsestof for tiden (not!) 😀

 

14105

Næste indlæg

Tøj-væggen!!!