Eftermiddagskaffe & Aircraft General Knowledge

Jeg vil med i Red Bull Air Race!

redbull-airrace-budapest09-2

 

Jeg har skrevet det før og nu skriver jeg det igen. Jeg er virkelig blevet fan af Air Race!!! Det er verdens hurtigste motorsport, det foregår i luften, man starter med 320 km/t, skal i gennem forhindringer både vandret og lodret, man bliver udsat for mange G gennem banen og ja så er det jo i fly! What’s not to like! 😀 Det er sådan at jeg faktisk lige siden at jeg så det første gang har tænkt dét vil jeg!

Og ja ja far, jeg skal nok lade være med at sætte flere jern i ilden(lige nu) og jeg kan da også se at de fleste piloter som kæmper om verdensmesterskabet i Red Bull Air Race er mellem 45 og 55 år imens den aller yngste er 32 år. Så har jeg 8 år at løbe på. 😉

si200503300036

 

Det er jo ikke noget man bare lige gør. Piloterne der er blevet optaget i Red Bul Air Race er en blanding af fighter-piloter men der er faktisk også helt almindelige civil-piloter. Civil-piloterne har så dyrket kunstflyvning som fritidsinteresse og vundet medaljer enten til nationale mesterskaber(som den eneste upcoming kvinde Mélanie Asltes)  eller EM og VM medaljer. Dog ikke NM da der ingen fra Danmark, Norge, Sverige eller Findland er med… endnu!

ar_calendar_2016_300dpi_cmykincopy

 

Jeg vil have undersøgt mulighederne for at starte til kunstflyning når jeg er HELT færdiguddannet og i job, og så må vi tage den derfra. Alt koster jo. Men når jeg sidder og ser flere af de piger som jeg sejlede med som lille stå til at vinde guld-medaljer til OL(wuhuuuu!) så får man altså selv blod på tanden for at konkurrere igen. Dog ikke i sejlads, men i dét som jeg godt kan lide og er god til: flyvning.

Og nu hvor mine gener(syn, højde og vægt) alligevel ikke tillader mig nogensinde at blive F16 pilot, så kunne det jo være meget fedt at lære kunstflyvning i stedet.

ar_hu_bese_pv_5848

 

 

Èt skridt af gangen. Nu skal jeg videre med meteorologi.

14012962_10154259032976885_1840439466_o

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Eftermiddagskaffe & Aircraft General Knowledge