Til jobsamtale som pilot

Jeg vil med i Red Bull Air Race!

redbull-airrace-budapest09-2

 

Jeg har skrevet det før og nu skriver jeg det igen. Jeg er virkelig blevet fan af Air Race!!! Det er verdens hurtigste motorsport, det foregår i luften, man starter med 320 km/t, skal i gennem forhindringer både vandret og lodret, man bliver udsat for mange G gennem banen og ja så er det jo i fly! What’s not to like! 😀 Det er sådan at jeg faktisk lige siden at jeg så det første gang har tænkt dét vil jeg!

Og ja ja far, jeg skal nok lade være med at sætte flere jern i ilden(lige nu) og jeg kan da også se at de fleste piloter som kæmper om verdensmesterskabet i Red Bull Air Race er mellem 45 og 55 år imens den aller yngste er 32 år. Så har jeg 8 år at løbe på. 😉

si200503300036

 

Det er jo ikke noget man bare lige gør. Piloterne der er blevet optaget i Red Bul Air Race er en blanding af fighter-piloter men der er faktisk også helt almindelige civil-piloter. Civil-piloterne har så dyrket kunstflyvning som fritidsinteresse og vundet medaljer enten til nationale mesterskaber(som den eneste upcoming kvinde Mélanie Asltes)  eller EM og VM medaljer. Dog ikke NM da der ingen fra Danmark, Norge, Sverige eller Findland er med… endnu!

ar_calendar_2016_300dpi_cmykincopy

ar_hu_bese_pv_5848

 

 

Èt skridt af gangen. Nu skal jeg videre med meteorologi. Haha 🙂

14012962_10154259032976885_1840439466_o

 

   

Næste indlæg

Til jobsamtale som pilot