Jeg vil med i Red Bull Air Race!

Hvis(når) jeg dør

Så synes jeg egentlig det er meget rart at have taget stilling til hvad der skal ske bagefter. Jeg har modtaget et nyt sygesikringskort i forbindelse med flytningen og her var der vedlagt et donor-kort. For mig var der egentlig ikke så meget at tænke over, for skulle uheldet være ude og jeg en dag indenfor nogle år ikke er her længere, så synes jeg egentlig det er meget rart at vide at jeg ikke dør forgæves og at der så i det mindste kommer noget godt ud af det, nemlig at andre så kan få lov at leve. Som ung er der mange ting som kan gives videre og som andre kan få glæde af, og det er jo ikke ligefrem fordi jeg skal bruge det selv.
Det er dog ikke en særlig fed ting at tænke over. Døden. Jeg vil altså ikke dø lige foreløbigt. Helst aldrig, men så heldig er man jo ikke. Og eftersom det jo er sikkert og sker for alle så har jeg givet fuld tilladelse til at mine organer må hjælpe andre, og så vil jeg ikke tænke mere over det!

14045065_10154261708061885_460370417_o

14012879_10154261708066885_1403796817_o

 

Tænk hvis det var én selv som stod og manglede et eller andet og at ingen døende ville donere? Så kan de organer som kunne have reddet dig ligge og rådne i jorden og inden længe ville man selv havne lige ved siden af. Det synes jeg er noget pjat!

Det er derimod vigtigt at tage stilling og forhåbentlig en dag være med til at redde liv. Dør man af alderdom(og det gør man forhåbenligt!) er der meget som ikke kan bruges, men der er dog stadig ‘ting’ i én som kan redde andre.

Og har man ikke selv taget stilling er det op til familien og det synes jeg egentlig er en træls situation at sætte ens pårørende i, for de har nok andet at tænke på til den tid. Jeg har dog alligevel krydset sådan af at min fulde tilladelse kun gælder med min families accept, og det er mest fordi at det jo er dem som skal igennem noget træls og ikke mig, så jeg vil bare gøre hvad der er lettest for dem. Dog er jeg sikker på at de ville efterkomme mit ønske, så det er egentlig mest for at vise at jeg har tænkt på dem. <3

Og til alle jer: Meld jer nu til. Hvis(når) vi alligevel skal herfra er det så ikke rart at der kommer noget godt ud af det?

   

2 kommentarer

  • troldemor

    dejligt du tager stilling, vi vil jo gerne modtage, har selv haft den store glæde at vi i familien har modtaget et organ fra en donor, og tro mig, det er en ufattelig stor glæde og taknemlighed man føler. så jeg har siden jeg kunne tage beslutningen selv, haft donor kort

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Bonde

    Præcis, (næsten)alle vil jo gerne modtage. jeg håber flere tager samme beslutning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Jeg vil med i Red Bull Air Race!