Træt Tine og Futtes fødselsdag

Runder snart 20.000 visninger

Min solo-film på youtube runder snart 20.000 visninger. Det er jo HELT vildt! Hvem pokker er alle de mennesker? 😀

Mens folk hygger sig med youtube-film giver jeg den gas med meteorologi og nåede igår igennem 297 spørgsmål/opgaver! Og det er altså ikke bare ja eller nej ting og så er der også hele emner som jeg i første omgang ikke scorede godt nok på(ifølge mit eget mål), så der læste jeg teorien igen og tog så alle spørgsmål igen. Puha! Der er dog kun 15 dage til eksamen og i næste uge siger skemaet fri 14:30 mandag og fri 15:30 tirsdag, onsdag, torsdag, fredag OG lørdag. Og så tager det jo lige 1 time at køre hjem, og så kan i nok regne ud hvor frisk hovedet er. Om skemaet holder må tiden vise, men indtil videre så arbejder jeg mig så langt forud som jeg kan så jeg ved godt hvad jeg skal idag, imorgen, lørdag og søndag. 😉

God dag til jer, jeg håber i nyder vejret for mig ♥

Se min solofilm her:

Næste indlæg

Træt Tine og Futtes fødselsdag