At yde for at nyde // Stuen

Sully! // Hudson River Filmen

cmizrmkukaas8-9

 

Seriøst, SE DEN!

Det var virkelig en god film! Lidt skræmmende, men god.
At jeg synes den var vild skyldtes faktisk ikke at det jo er den laveste højde som nogen nogensinde har fået en dual engine-failure i ELLER at de landende på vandet ELLER at alle mirakuløst overlevede.

Den er skræmmende fordi at man ser hele efterspillet. Hvordan ALT skal analyseres, hvordan kaptajnen hænges ud og hvordan folk prøver at placere skylden og sidst men ikke mindst hvordan det rent faktisk foregår i en retssal hvor en masse mennesker sidder og hører de sidste ord fra den sorte boks.

I denne situation var det jo ikke så galt igen idet dem som talte også var til stede i lokalet, men hvis det nu var gået galt(og det sker jo desværre) så er det altså alle de sidste ord fra mennesker som ikke længere er her man hører? Hvordan de havde det, hvad de tænkte, hvad de gjorde og til sidst lyden af crashet. Ikke et rart job at have.

Sully er en fanstisk film og som min far plejede at sige når jeg ikke gad at se matador: det er historie og skal ses!

 

Næste indlæg

At yde for at nyde // Stuen