"Du ved godt det er søndag ik?"

Min sidste indstilling!

Jeg regnede stærkt med at indstillingen til de sidste eksamener lå i starten af næste uge men næ nej, vi fik da lige en mail i mandags om at man skulle bestå en prøve inden denne uge var omme(!), dvs. idag, hvis man ellers ville indstilles. Og det vil jeg jo! Altså man har i princippet kun så travlt som man vil i og med at uddannelsen er selvbetalt, men jeg har det bare sådan at jeg IKKE skal være bag de andre og jeg skal da slet heller ikke blive senere færdig med uddannelsen end de hurtigste.
Tværtimod, gerne før. 😉
Det er strengt at have sådanne krav til sig selv når man skal igennem dobbelt så meget, men det har jeg jo selv valgt så jeg fik godt nok min sag for kan jeg lige hilse og sige!

Jeg skrev til min instruktør mandag morgen og vi lavede en aftale om at jeg kunne ‘work from home’, sådan at jeg kunne komme op på niveau til at bestå prøver i begge de 2 sidste fag i både fly og helikopter. Altså 4 forskellige prøver.

Det har været strengt at skulle finde ud hvor det kunne betale sig at sætte ind og hvor det måtte vente, for nu skulle jeg jo bare igennem i første omgang. OG det skete så idag kl. 14:00, hvor det lykkedes mig at bestå den 4. og sidste indstillings-prøve. BUM!

Et stk. meget træt i hovedet Tine, men ved i hvad? Jeg er FÆRDIG med Airline Transport Pilot Licence-teorien FOR BÅDE FLY OG HELIKOPTER om bare 18 dage!

I’m done! Go’ fredag ♥

 

14571877_10154408153916885_1801178668_o
Billedet er fra dengang en fredag så sådan ud. Nu ligner jeg en som ikke har været udenfor en dør i en hel uge. 😉 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

"Du ved godt det er søndag ik?"