Første fly job! // Eksamensresultater

Har du piercinger eller tattoveringer?

Dagen er løbet fra mig pga. læsning, men NU skal i nok få 2. del omkring hvordan jeg har ‘fået’ mit første job i luftfart! 😀

Jeg kan jo af gode grunde ikke søge ind som pilot før jeg står med mit certifikat i hånden og hvad gør man så for at få foden ind i sit ønske-firma? Man kigger da på hvilke andre ledige stillinger de har og tilbyder så sin arbejdskraft på anden vis! Og hvad gør man så hvis det ikke flasker sig? Man bliver ved, og ved, og ved, OG VED(!) med at forsøge.

Og pludselig, torsdag eftermiddag i sidste uge, kom jeg igennem! Jeg havde netop sendt endnu en mail til Jet Time og fik til min overraskelse hurtigt en mail tilbage, hvori der stod noget ala  “prøv at gør sådan, sådan og sådan og gør det straks”.

BUM!

Bolden var endelig blevet kastet tilbage og det kunne ikke gå stærkt nok med at få den sendt afsted igen! Jeg gjorde hvad der var blevet skrevet og gik i seng med et smil på læben. Der var håb. Allerede fredag morgen ringede telefonen med den til dato mest unikke icebreaker jeg har hørt “Hej Tine, det er ….. fra Jet Time, har du nogle tatoveringer eller piercinger?” Haha! Det har jeg ikke og så fortsatte samtalen. Jeg blev inviteret til jobsamtale allerede om tirsdagen hvilket ikke kunne have været timet dårligere eftersom jeg jo skulle til 2 eksamener onsdag morgen i Billund. Men det var fuldstændig ligegyldigt for til samtale ville jeg, og til samtale kom jeg!

Inden da nåede jeg dog at få et mindre panikanfald eftersom der i invitationen stod beskrevet hvordan de ønskede at ens tøj, makeup, negle og hår så ud til samtalen. Fuck.
Der blev købt fint tøj, bestilt akut tid til negle og vipper(mine egne var en smule medtaget efter den permanente makeup) og så blev der aftalt tid til at få sat pæn frisure om morgenen inden jeg skulle afsted. Altså mindre havde nok også kunne gøre det, men man kæmper altså ikke så længe for en samtale for så at møde op og ligne et drys.
Der skulle fikses, forberedes og samtidig skulle der læses til eksamen.

Jeg skrev en meget alvorlig besked til indehaveren af den top lækre skønhedssalon som nu ligger midt på torvet i Haderslev og hun var så sød at åbne sin kalender for mig, lørdag i efterårsferien, bare for at jeg kunne få ordnet vipper og negle inden en jobsamtale. DET er altså service og jeg kan mærke at vi kommer til at se lidt til hinanden fremover 😉

 

 

14808738_10154446662801885_670466767_o

 

 

Kl. 7 tirsdag morgen, traskede jeg uden makeup og iført joggingbukser rundt i mørket i Haderslevs gader med en pakke Merci-chokolade i favnen og med kursen sat imod min hår-date’s adresse. 40min senere havde jeg fået den fineste, feminine og meget præsentable frisure og kunstneren fik chokolade og min evige taknemmelighed. TAK M! ♥

14796223_10154446660541885_1930363020_o

 

 

Kursen blev sat imod Kastrup og hvordan hele min tirsdag forløb fortæller jeg imorgen…

Stay tuned. 🙂

 

 

Næste indlæg

Første fly job! // Eksamensresultater