Dimission og vinger

Første flyvning i 14 måneder

Er netop kommet hjem fra min første flyvning i 14 måneder og det var fantastisk! Jeg skulle virkelig fokusere, men så kom det meste faktisk også tilbage. Som at køre på cykel! Vejret var perfekt så vi fløj til Stauning og lavede nogle touch-and-go’s, imens solen gik ned over havet. Så smukt! 2 andre havde fået samme ide så vi lå 3 små fly og cirklede rundt om banen og ‘landene’ skiftevis. Landingerne var faktisk okay hvis man tænker på hvor lang tid jeg har været væk, men de kræver da lidt arbejde 😉 Jeg endte også med at lave en go-around en enkelt gang, men hellere lave én for meget end en for lidt. Jeg er nu 7 landinger rigere og imorgen fortsætter vi! Jeg skal bruge aftenen på at forberede flyvningen imorgen og læse om glidelandinger, og så kører jeg ellers mod skolen kl. 7 imorgen tidlig.

 

unspecified-6

unspecified-9

unspecified-1

unspecified-5

unspecified-2

unspecified-10

 

 

 

Næste indlæg

Dimission og vinger