3. søndag i advent

Opsagt og alene

Det er så en overskrift jeg ikke havde troet skulle se dagens lys… Men nuvel, højt at flyve dybt at falde. Den sidste 1,5 uge har været temmelig op af bakke. Og det er pænt formuleret…
Det er meget grænseoverskridende at skulle dele dette med jer eftersom jeg normalt kun skriver om de gode ting, af den simple årsag at jeg selv synes det er så træls at skulle indvies i andres brok og negativitet. På den anden side er i alle klikket frivilligt herind, og jeg skylder en forklaring på hvorfor jeg har været så fraværende. Derudover er jeg også blevet gjort opmærksom på at min blog for nogle er “irriterende positiv” og “alt-går-altid-godt-her”-agtig, så til dem som synes det. Brace for impact.

De sidste 10 dage har budt på en skoleflyvning som måtte afbrydes, 2 sygedage, min første arbejdsdag i 12km’s højde, flere sygedage(som selvfølgelig lå på mine fridage), en aflyst skoleflyvning pga. vejr som jeg ellers havde brugt timer på at forberede og så er der de private ting. Jeg har nemlig boet alene i et stykke tid eftersom D og jeg ikke længere er sammen, og så er jeg lige blevet opsagt ved JT pga. nedskæringerne… Var det nok dårlige ting for jer? I sure hope so.

Jeg vil ikke komme nærmere ind på D og jeg da det forbliver en sag mellem os, men det er ikke sjovt. Det er det virkelig ikke…
4 år er længe og der er meget praktisk som nu skal cleares inden jeg kan komme videre, og som i ved har jeg jo nok at se til som det er. Gud(som jeg ikke tror på) giv mig styrke!

Hvor længe det fortsætter på JT-fronten, er nu også uvist. Alle fra mit nyudklækkede hold har idag fået besked om at fyringsrunden rammer os, og at nærmere info vil følge… nu tænker mit positive sind så at der da umuligt kan gå mere galt pt, men det har jeg så tænkt i 10 dage nu og se hvor det har ført mig hen.

Seriøst, hvad sker der for at jeg skal testes sådan?
Det kommer til at prelle af. Det skal det! For jeg har ikke kæmpet så længe med mine mål for at blive hende som alt går galt for.

I kan tro nej!

Imorgen tidlig drager jeg mod Las Palmas og det bliver med ærmerne smurt op og den bedste service der til dato er set. Jeg gør mig umage, som altid, og jeg tror på det bedste.

Og så kan al modstand som har tænkt sig at flyde i min retning bare komme an, jeg har stadig masser af kamp tilbage at gi af og det er kun benzin på mit bål.

 

uwoudnr

 

 

 

 

Næste indlæg

3. søndag i advent