Sidder på Las Palmas...

Las Palmas, Växjö, KBH og nu Aalborg

Vi kørte til Playa del Inglés og fik den lækreste tapas og sangria. Vi var 3 forskellige crews fra firmaet dernede, så vi delte taxaer med ét af de andre crew derind. Det sidste crew var der allerede og det viste sig at inkludere en af mine instruktører fra skolen, som er kaptajn her. Ret sjovt! 😀 For bare et år siden stod han og underviste mig i Billund og i forgårs sad vi og spiste tapas på Las Palmas. Det går hurtigt! Ved 23-tiden var vi igen på hotellet og hoppede i seng.

Igår vågnede jeg en time før vækkeuret(tror min krop har vænnet sig til at 6 timer er nok) så jeg gik en tur rundt på hotellet for at se faciliteterne. Der var tagpool, fitness, squash, frisør, osv. Virkelig lækkert faktisk! Jeg mødtes med de andre til morgenmad, spiste scramble eegs og frugt, tog et smut over i shoppingcenteret som lå en spytklat væk, løb 3km i fitness, tog et bad, pakkede og mødte op i uniform til aftalt tid i receptionen.

Her havde vi briefing inden vi blev kørt til lufthavnen, hvor flyet var ved at læsse passagerer fra turen herned af. Vi byttede med crewet som havde fløjet herned og var så igang igen. Vi fløj til Växjö med svenske gæster og jeg blev tilbudt at sidde i cockpittet under landingen heroppe. Vi fløj med en -700 og ikke -300 denne gang, så cockpittet var anderledes og det var spændende og flot i mørket med alle lysene. 😀

Fra Växjö tog vi et tog til det hotel jeg sidder på nu i KBH. Jeg har taget så mange billeder til jer fra turen men min mobil er gået i stykker! 🙁 Jeg har dog lagt 2 billeder på instagram fra poolen på Las Palmas og dem kan i se HER

Der har været bøvl med nettet her og skrev faktisk dette indlæg inden vi spiste. Nu har vi fået morgenmad og tager over i lufthavnen og kigger i butikker inden vi flyver deadhead til Aalborg. Det betyder at vi bare er med som passagerer 🙂

Vi skrives ved ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Sidder på Las Palmas...