Soloflyvning, Stewardesseflyvning, Søvnmangel og shots! - dog ikke kombineret ;)

Landmænd

Alle i min familie er landmænd. Igår blev min ‘lille’bror nemlig færdig, så nu er det officielt kun mig som er et problembarn(hvilket jeg bliver kaldt) og vil noget helt modsat af alle andre. Jeg kan så sagtens forstå at drengene gerne vil overtage familiefirmaet som mine forældre har opbygget, men jeg vil altså bare hellere flyve og være fri som en fugl 😀
Og så synes jeg det er meget sødt at drengene tror at DE arbejder med nogle store hestekræfter i deres traktorer, maskiner og Mercedes’er, når deres egen søster (forhåbenligt) sidder bag pinden i et passagerfly indenfor den nærmeste fremtid 😉

Jeg havde standby og 1 minut inden den sluttede ringede de… De ville dog bare fortælle at jeg skulle møde 3 timer før idag og at jeg i stedet for en tur til Aalborg, skulle på en 12 timers vagt til Gran Canaria og hjem igen. Til gengæld har jeg fri imorgen 😀

Et billede fra dimissionen af mine brødre og min far. Og ja, jeg ved hvad i tænker. En rødhåret(storebror), en lyshåret(mig) og en brunhåret(lillebror)… Men den er altså god nok vi har samme forældre. Siger de ihvertfald 😉

Tillykke med titlen Matta! ♥

16344251_10154774493146885_291377383_n

Næste indlæg

Soloflyvning, Stewardesseflyvning, Søvnmangel og shots! - dog ikke kombineret ;)