Fløj alene rundt om fyn

Hvis jeg købte en kirkegård ville folk stoppe med at dø.

Uden fis, det tror jeg seriøst. Læs selv om min dag igår:

1) Da jeg om morgenen trak det lille fly ud kom 2 mænd pludselig løbende for at hjælpe mig. De talte ikke dansk, gik bare om bag mit fly, og så skubbede de ellers til! Det ville bare være flinke og hjælpe hende den lille lyshårede, men det gør de så nok aldrig igen… Der gik 2 sekunder inden det sagde ‘bang’ og så havde de formået at skubbe mit fly IND I DERES EGET FLY!? Jeg var i chok og hentede skolechefen, der kom en flymekaniker, der skal skrives rapport og det hele var generelt bare bøvlet.

2) Efterfølgende kunne jeg ikke tanke fordi deres fly var i vejen.

3) De kunne ikke flytte deres fly fordi deres tanke var tomme(flyet havde lige været på værksted).

4) Fueltrucken som skulle fylde flyet op, kom ikke.

5) Der blev hentet en gammel ferguson til at flytte deres fly og LIGE som den var blevet spændt for flyet, gik den ud… og ville ikke starte.

6) Efter meget bøvl blev deres fly trukket væk, og LIGE da flyet var af vejen kom fueltrucken til dem selvfølgelig kørende.

7) Jeg tankede mit fly, løb ind for at printe vejr, skydelister, osv. til min briefing (som på daværende tidspunkt skulle have foregået 1 time tidligere) og ser så at et skydeområde som ellers aldrig er aktivt, nu pludselig er aktivt lige præcis den ene dag hvor jeg skal have min sidste solo navigationstur i netop det område. Så 2 timers flyveplan planlagt dagen forinden var ubrugelig og jeg skulle lave en helt ny med nye ruter, distancer, kurser, vindberegninger, fuelforbrug, landing i en anden lufthavn, osv. Øv hvor var det surt.

8) 40min senere(jeg gav den gas) var min nye flyveplan klar, så jeg hentede min instruktør som hele morgenen og formiddagen havde fulgt (grinende) med i hvor uheldig jeg var. Vi briefede, kiggede vejr, snakkede om turen og så blev jeg ellers sendt afsted… Og hvor langt tror i så jeg nåede? Jeg smilte, tænkte DET var da også på tide og gik glad og fornøjet ud til flyet. Men så kom min instruktør pludselig gående i et meget raskt tempo. “Vi har lige fået en helt ny melding om vejret, og jeg må ikke sende dig afsted lige nu. Kom lige ind igen”

9) Vejret ville nu ifølge forudsigelserne vende 180 grader i den periode hvor jeg skulle afsted (vi bor vel i Danmark), så jeg sad bare og afventede… 20min. senere kunne vi godt opgive at få mig afsted, så jeg blev sendt hjem.

10) Først skulle jeg dog lige trække det fly som jeg skulle have været afsted i, ind igen. MEN det havde jeg jo lige tanket helt op og flyene er jo normalt altid halvt tomme når de bliver trukket ind/ud, så jeg har virkelig lignet en idiot i forsøget på at trække det ind… Så meget at skolechefen pludselig kom smilende ud, hjalp mig med at få flyet ind og tilføjede at det nok var meget fornuftigt at jeg blev på jorden med mit ‘held’ den dag.

Så: sammenstød, umuligt at tanke, ingen tanktruck, en ferguson der gik ud, et skydeområde (som ALDRIG er aktivt) var aktivt igår, spildt flyveplan, ny flyveplan, blev sendt afsted, blev kaldt tilbage, blev sendt hjem, endnu en spildt flyveplan, et mega tungt fly at trække ind og 2 timers kørsel i bil + brændstofforbrug mellem Haderslev og Billund for absolut ingenting.

Det mest ærgerlige er at jeg kun mangler den ene tur for at komme videre op på det næste fly ligesom alle de andre, for de har jo fløjet imens jeg var på stewardesse-skolen. Imorgen ser det ikke ud som om at det kan lade sige gøre heller, men jeg håber at der sker et mirakel i løbet af natten, sådan at jeg bliver glad når jeg vågner kl 5 imorgen tidlig og tjekker vejr. Ellers skal jeg nemlig først flyve på skolen igen d. 22, pga. arbejde i Jet Time.

Nå, men der er ikke så meget andet at sige end at “Vi må da håb det blir’ bedre imorgen” – sagt med Gertrud Sand accent.
Og hvis man skal være positiv så er det da godt at resten af verden kan more sig på min bekostning 😉

Godnat!

images-2

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Fløj alene rundt om fyn