Se mig flyve til Aalborg

Lanzarote, 5 retters frokost og Las Palmas

Mandag fløj jeg til Lanzarote med Amalie som wingwoman, min instruktør fra skolen i cockpittet og en tidligere elev på skolen og som passager. Sådan! 😀

Vi havde en god tur og igår sov jeg næsten hele dagen væk, inden jeg spiste aftensmad på Jensens og skulle ind og se La La Land. Idag skulle jeg have fløjet på skolen, men da vejret jo ikke ligefrem var med på det har jeg holdt fri hele dagen og hygget med min mor ♥

Vi har spist 5 retters frokost på det lækreste sted, hvor jeg faktisk kun har været én enkelt gang tidligere til et meget flot bryllup. Ligesom dengang var stemningen idag virkelig bare hyggelig og maden overdådig. Det li’ mig 😉

Efterfølgende fik min mor lov til at købe lidt pynte-dimser til mit hjem. Haha. Jeg bor meget simpelt og ser faktisk de fleste pynteting som noget der bare står i vejen når der skal gøres rent. Når jeg engang køber mig et hus bliver det en helt(!) anden snak, men imens jeg studerer og ikke er meget hjemme skal det være nemt, praktisk og planterne skal være kaktusser så de ikke dør. Haha.

Vi sluttede af med te-hygge hos mine forældre og nu sidder jeg på sofaen under dynen og slapper af, inden jeg imorgen skal op kl. 5 for at flyve til Las Palmas 🙂

 

17148750_10154887644976885_1320964685_o

 

 

 

 

   

Næste indlæg

Se mig flyve til Aalborg