Lanzarote, 5 retters frokost og Las Palmas

Afsløringer på vej

Hvordan skal jeg snart starte…

Nu får i den samme sang som jeg er blevet gjort opmærksom på at i læser ret tit herinde, men ikke desto mindre er det altså det der skal ske: Jeg skal flyve på skolen mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag skal jeg arbejde Las Palmas tur/retur, fredag har jeg standby, lørdag bliver jeg kørt til Aalborg for om søndagen at arbejde Tenerife tur/retur ud af Aalborg, og så er jeg hjemme kl. 02:15 søndag nat.

Igår aftes var jeg til familiefødselsdag, hvor en af mine onkler fra djævleøen sagde det sjoveste om bloggen: “Tine flyver, flyver, flyver og spiser god mad med sin mor” Hahaha, hvor er det godt ramt! Det er ihvertfald hvad i har fået lov til at se herinde. Sandheden er dog lidt en anden og hvis man, modsat min kvikke mormor, ikke allerede har set gennem linjerne de seneste indlæg og regnet ud hvad der er sket mig, kan jeg fortælle at jeg nok skal skrive om det i den kommende uge. Det skal bare gøres ordentligt og da tiden jo lidt flyver fra mig, må i væbne jer med tålmodighed lidt endnu.

Stay tuned…

 

unknown-quotes-63524

Næste indlæg

Lanzarote, 5 retters frokost og Las Palmas