Dobbeltflyver, arbejder og bor i min bil

På hotel i Aalborg

Jeg er på lufthavnshotellet i Aalborg og flyver imorgen til Tenerife, tilbage til Aalborg, kører i taxa til Billund, kører selv til Haderslev og er hjemme omkring kl. 2 natten til mandag. Hvis alt går som det skal 🙂 Jeg har været flittig og læst + lavet noter til hele den nye procedure manual jeg har fået udleveret til det nye fly, og så er jeg også gået igang med at læse flyets manual og lave de opgaver som nu følger med. Man når en del i sådan en taxa-tur til Aalborg, men jeg lavede også en masse hjemmefra inden jeg skulle ud til mine forældre og aflevere mine små til pasning. Mandag aften skal jeg flyve natflyvning på skolen og tirsdag skal jeg på tur ♥

Dejlig weekend til alle jer 🙂

 

flygvardinna

   

Næste indlæg

Dobbeltflyver, arbejder og bor i min bil