På hotel i Aalborg

Zzzzzzzzzz

Long time no see…

Jeg tjekkede for sjov lige min arbejdsplan torsdag eftermiddag inden vi skulle hjem fra vores tur og der var mit skema blevet ændret. Jeg skulle op kl. 4 fredag morgen for at flyve til Lanzarote og hjem igen, op kl. 5 lørdag morgen for at flyve Las Palmas og hjem igen, og op kl. 6:30 søndag for at flyve Tenerife søndag. Shit man! Jeg ville ellers have skrevet om vores tur men måtte lige prioritere søvn i stedet, for i kan nok se med 24 timer på et døgn hvor man flyver i 12 af dem, sover i 8, kører i bil til og fra arbejde i 2…. ja så er der 2 ‘fri’ timer tilbage i døgnet til at spise, komme i bad, vaske tøj og stryge til dagen efter.

Det er lidt hårdt.

Jeg har fri i Jet Time tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i den her uge og skal flyve på skolen alle dage 😀 Lørdag flyver jeg igen til Las Palmas og efterfølgende er jeg ansat som freelance og arbejder fremadrettet kun weekender så jeg kan fokusere på skolen mandag – fredag 😀 Det bliver godt!

Godnat herfra, jeg skriver om vores tur når jeg er frisk igen ♥

 

d9ca87b37c32676bd1a6ebae01d0fe0a

 

Næste indlæg

På hotel i Aalborg