Ny flyvefilm og lidt om bagsiden af medaljen

Tiden flyver

Fredag fløj jeg på skolen, lørdag var jeg oppe 4:45 for at flyve til Gran Canaria og hjem igen, lørdag aften nåede jeg lige til fest og imorgen skal jeg igen flyve på skolen.

Festen i Lørdags var for nice! De andre havde grillet og hygget sammen længe inden jeg nåede frem, så humøret var i top og tænderne var blå 😉 Parret som holdte festen er begge kollegaer i firmaet og virkelig nogle gode værter! Det var så hyggeligt arrangeret med stearinlys, lækker dessert og flasker nok til 3 x så mange gæster. Planen var ellers at jeg skulle være kørt hjem igen, men det fik jeg ikke lov til. Overhovedet! Jeg nåede faktisk kun lige ind af døren og fik skiftet tøj inden en af værterne placerede mig ved bordet med en drink i den ene hånd og en gigantisk lommelærke med gammel dansk i den anden. Haha! Ej det er faktisk ikke helt korrekt, for jeg blev trods alt lige vist rundt i deres flotte nybyggede hus først. Og når jeg siger ‘vist rundt’ mener jeg at jeg blev præsenteret for blomsterbedet i haven med den nedgravede øl-køler. Jeg tænker vi bliver gode venner 😉

Skolemæssigt kommer det også til at tage fart nu! Jeg skal nemlig flyve mere på skolen fra nu af og så kun arbejde i JT i de få weekender jeg får tildelt. Det går så stærkt det hele… Om bare 145 flyvetimer er jeg allerede færdiguddannet pilot!

Det for vildt!

 

17797116_10154964064176885_1383838844_o

 

 

 

 

   

Næste indlæg

Ny flyvefilm og lidt om bagsiden af medaljen