En takeoff jeg aldrig glemmer

Flyvefilm

Vejret er ikke til visuel flyvning. Jeg har snakket i telefon med min instruktør, lektionen er udsat til mandag og jeg har i stedet fået besked på at læse en masse lovgivning, som jeg vil blive forhørt i på mandag under flyvningen. Challenge accepted! 😉

Jeg har sat alle mine små flyvefilm ind i kronologisk rækkefølge under kategorien “VIDEOS”, som i finder lige her øverst i menuen. De tager alle ca. 3min og viser alt fra soloflyvning, flyvning med instruktør, navigationsflyvning samt når vi øver nødprocedure ved motorstop, landinger på bane ved motorstop, motorstop under takeoff, osv.

De seneste 4 film kan i se herunder og så vil jeg ønske jer en rigtig god weekend og takke jer fordi i læser med 🙂 Vi er jo faktisk ved at være temmelig mange herinde nu 😀

 

 

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

En takeoff jeg aldrig glemmer