Flyvefilm

Når de kalder så kommer jeg✈️

For 24 timer siden sad jeg og læste, skrev noter og gav den gas med skolen fuldstændig uvidende om at jeg nu, et døgn senere, både har fløjet en tur til Las Palmas, fløjet fra Las Palmas til Jönköping og nu sidder i et tog et sted i Sverige på vej til Kastrup hvor vi skal skifte tog, køre i tog til Vejle og så i taxa til Billund. Sikke et døgn! 😁

JT ringede og havde brug for hjælp og så springer man jo til. 3 timer senere fløj jeg i et tomt fly(bortset fra Crew) til Las Palmas hvorefter 53 søde gæster skulle flyves til Sverige.

En virkelig sjov oplevelse at flyve 5 timer med 148 tomme sæder til 3 stewardesser. Vi havde en fest og tiden fløj afsted 😊

img_3570

 

Jeg var så heldig at blive inviteret med på jumpseat i cockpittet af gutterne foran da vi skulle ned og lande på Las Palmas, og det var lige så smukt som jeg husker det😍 Kan slet ikke forstå at den udsigt en dag bliver mit kontor.

img_3558

 

Vi fik gæsterne ombord og satte dem af  i Sverige tidligt i morges.

img_3574

 

Nu sidder vi i toget og hygger os på vej hjem til vores base. Jeg har verdens bedste job✈️

img_3611

 

Og intet af dette var muligt uden min altid støttende mor som jeg indenfor 30min impulsivt kan sætte mine to guldklumper af hos, velvidende at de har det fantastisk 💙💙 Tak 🙏🏻❤

Næste indlæg

Flyvefilm