Gir' den gas!

Klør på

Der sker en masse!

Jeg har været på skolen alle dage, skal flyve Kreta tur/retur lørdag og søndag, mandag skal jeg flyve på skolen og tirsdag går mit lille sideprojekt i luften, og jeg glæder mig så meget til at vise jer resultatet, i slutningen af næste uge! Det bliver ihvertfald ikke til at undgå, og det skal der nok være nogle som får et problem med 😉 Det er der jo altid når nogen ved hvad de vil, og tør gøre hvad der skal til 🙂

De små bliver passet i mine forældre’s parkligende have de her dage, hvor de har en fest uden lige med de store hunde. De har det dejligt og nyder bondegårdsferien ♥♥ Nu vil jeg have pakket de 4 faste kufferter, uniformen, osv, sådan at jeg også kan komme derhen, hvor jeg har det dejligt, slapper af og får energi til fortsat at klø på ♥

 

t5400_1__57089-1333396956-380-500

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Gir' den gas!