Kreta

Har fløjet for sidste gang

Der er en grund til at her er stille herinde.

I lørdags fik jeg det skidt, gik i seng 20:30, og vågnede flere gange i løbet af natten, badet i sved. Den første gang vågnede jeg ved at jeg lå på ryggen, havde kastet op i min egen mund, og var ved at få det galt i halsen. SÅ ubehageligt! Jeg ringede med det samme og fik aflyst min tur søndag, for jeg var langt fra fit.

Om det skyldes den lille syge pige, som jeg passede og sad en del med på lørdagsflyvningen, eller en lang periode med stress og et virkelig pakket program, ved jeg ikke. Måske en blanding. Der er også sket en masse, som jeg endnu ikke har fortalt jer fordi det hele lige skulle på plads, og sive ind.

Sagen er nemlig den at jeg har fløjet min sidste tur på Billund Air Center. Det har været undervejs et stykke tid, men nu er det officielt. Jeg tager de sidste 3 måneder af min uddannelse på Greybird i Århus, og grunden er en sag mellem skolen og jeg.

I Århus er tingene delt op i faser, og jeg manglede kun mit natflyvning, for at jeg kunne starte direkte på deres sidste fase på uddannelsen. Det fik jeg i hus mandag nat.

Jeg mødte ind kl. 20:00, planlagde turen, og klargjorde det lille fly som jeg startede på for 22 måneder siden. Min instruktør mødte ind kl. 22, vi briefede, lettede kl. 22:40, fløj til Stauning, og tog 5 landinger sammen i den mørke nat.

Herefter kørte vi ind af en taxivej, han blev sat af, og så tog jeg selv 5 sololandinger fra 00:05 til 00:40. Det var virkelig fedt at flyve solo igen men også lidt nervepirrende i buldermørke. Især når man så i en af landingerne kun lige har sat de bagerste hjul, og banelyset så forsvandt(det går åbenbart automatisk ud hver 10. minut) Shit man! Jeg kiggede udelukkende på min gyro for at holde banens kurs, for jeg kunne INTET se. Imens trykkede jeg 5 gange på frekvensen med tommeltotten, så lyset igen blev tændt.

Det roste min instruktør mig meget for, da han igen blev samlet op, for han havde selv fået lidt et chok og sagde at det nok var det værst tænkelige tidspunkt, det kunne være sket på. Jeg havde en god sidste tur med ham. Det startede med ham i en tomahawk, og det sluttede med ham i en tomahawk.

Jeg er ved at få styr på en masse praktisk, og glæder mig til at starte i Århus, på et planlagt og struktureret forløb, som er tilpasset til mig og min situation. Ikke mere stress.

Så lige for at få det på det rene, har jeg altså ikke fløjet for sidste gang generelt, men for sidste gang på skolen i Billund 🙂

 

18676724_10155118047996885_2089812821_o

En meget træt Tine kl. 02:00 mandag nat. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Kreta