Et billede siger mere end 1000 ord

Pilot Uniform Til Mig!

På GreyBird går de med uniform. Det er god stil og skolen går generelt meget op i at springet fra skole til Airline, skal være så lille som muligt. De fleste ting på skolen foregår faktisk præcis som de gør i Jet Time, så det gør flytningen nemmere for mig. Hvis ikke jeg havde haft mit studiejob som stewardesse, havde jeg godt nok fået lidt af et kulturchok ved at flytte skole. Jo mere man arbejder, desto heldigere er man hva 😉 På GB får man sin første stribe når man flyver sin første solotur, og den anden striber når man starter på 2-motoret fly.
Når man er færdig på skolen får man 3 striber når man får sit første job som styrmand, og 4 striber som kaptajn. Min uniform består bl.a. af mor’s sorte lak-sko jeg låner, et af Michaels bælter og min morfars slipsenål. #livetpåsu
Nu vil jeg køre til Djursland og hoppe på hovedet i seng, da jeg skal op kl. 6 og i skole.

 

19141445_10155173814781885_973818282_n

Næste indlæg

Et billede siger mere end 1000 ord