Indflytterfest ved brormand

Min første gang på græs

Super kort indlæg, da jeg skal i seng 🙂 Søndag arbejdede jeg eftermiddag/nat i JT, var i min låne-seng i Rønde kl. 3 i nat og idag fløj jeg et eftermiddags-pas på skolen. Jeg landede for første gang nogensinde på græs, og det var det fedeste! Total off-road og på gefühl-agtig flyvning, på en kun 660 meter ‘lang’ græsbane, omkranset af marker, som landmanden kørte og såede. Det li’ mig! Jeg tiggede mig til en ekstra landing, og instruktøren grinte bare og sagde: “nå ja, du er jo en bondepige fra landet”. Haha, tak 😉 Imorgen skal vi øve motorfejl og motorbrand i takeoff, samt procedurerne for at komme hurtigst muligt ned igen, og lukke ting ned. Det bliver fedt, og jeg kommer forhåbentligt til at svede alt det slik ud, jeg her til aften har spist for at holde mig vågen til lektie-lavningen. Jeg skal op kl. 5, så nu trækker jeg stikket.

Sov godt kære læsere ♥

 

19401195_10155199901166885_1757665893_o

Næste indlæg

Indflytterfest ved brormand