Motorbrand og motorstop

Sad 6 timer i bil pga. kø

Jeg er smadret! Op kl. 0500, flyve og så tog det 6 TIMER FRA JEG SATTE MIG I MIN BIL, TIL AT JEG KOM TIL ESBJERG.  Jeg kørte fra Århus kl. 13, og kl lidt 19 var jeg først fremme. Det er jo vanvittigt! Det eneste jeg skulle på vejen, var at bytte lånebilen ud med min egen fra værkstedet, som selvfølgelig lå ved motorvejs afkørslen ved Kolding. What else, det er jo mig. Der røg min halve fridag, men i det mindste er det ikke mig som er kørt galt, så man må jo nok ikke brokke sig. Men stadig træls.

Autohuset Vestergård leverede dog til gengæld en fantastisk service, på de få minutter jeg var der! En kold flaske vand til turen videre, en gratis polering, smilende personale og så skulle jeg simpelthen sådan tisse, så det klarede vi også! Mange tak for det gutter 😉

 

thank-you-for-being-awesome-quote-1

 

 

 

 

 

 

Næste indlæg

Motorbrand og motorstop