Fri og fest

At vælge og vrage

Har fløjet på skolen idag, og det gik så fint. Det var svært, men de ting jeg kunne forberede mig på, havde jeg forberedt grundigt. Instruktøren rev idag en sikring under mit checkup, da jeg havde næsen dybt begravet i checklisten. Jeg opdagede dog at højre motor, hverken viste positiv ampere eller volt. Så føler man sig lidt cool 😀 Det er dog kun lige indtil man bliver pillet ned, fordi man ikke selv kan finde ud af, hvorfor filan man pludselig fik et motorstop under flyvningen. Jeg kiggede rundt på alt, kunne godt se at venstre motor var sat ud, og jeg fik det da også fikset, så jeg kunne flyve… Meeeen det havde bare været så meget federe, hvis jeg også selv havde opdaget, at instruktøren(den satan 😉 ) havde lukket af for fuelen til den ene motor.
Men så har jeg lært af det 🙂

Jeg holder mig for mig selv for tiden, og bruger ellers kun tid med Michael, hundene og min mor. Det er dem jeg slapper 100% af med, og det har jeg brug for, for at kunne blive ved med at lære så hurtigt, og performe hele tiden… Jeg kan slet ikke overskue andre pt, og det er altså lidt hårdt. Men det skal til, så det må jeg gøre.
God aften til jer ♥

 

19550915_10155230666806885_593800655_n

Næste indlæg

Fri og fest