På farten igen

Flyver dobbelt imorgen

Idag har jeg haft teori hele dagen, og forberedt mig til imorgen. Jeg flyver nemlig dagens første pas på det ene fly, og eftermiddagens sidste pas på det andet fly. Så 2 lektioner til mig 🙂 Skolen har faktisk købt en tredje twin(2-motoret fly), og den er lige ankommet idag. Fedt! Jeg skal også flyve både onsdag + torsdag, og på mandag skal jeg til en 2 timer lang progress-test-flyvning.

Jeg har fået de vildeste nyheder idag(!!!), og det kommer i inden for en måned, til at se alt til. Jeg er så glad, så glad, SÅ GLAD! 😀 Jeg skal have lavet en del(ved siden af alt det jeg i forvejen flyver nu), for at det kan ske, men når man virkelig vil noget, kan det lade sig gi’ sig.
Det er for vildt!

Stay tuned ♥

 

ea774806459d97f5d6b28dbb714fd02e-healthy-living-motivation-health-quotes-motivation

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

På farten igen