Mavefornemmelse er alt

Skal bo i Billund

Jeg har jo været så heldig at jeg, efter imorgen, har fløjet 5 gange denne uge. Det betyder så også, at jeg først er færdig heroppe imorgen eftermiddag. Så skulle jeg have kørt til Sønderjylland, sove, op kl. 3:45 lørdag, køre 1 time i bil, flyve til Kreta tur/retur, kørt 1 time hjem, i bad, sove, op kl. 4:45 søndag, køre 1 time i bil, flyve til Kreta tur/retur og køre 1,5 time til Århus. Det havde jo været en fuldstændig vanvittig weekend efter en så lang skoleuge, og med endnu en ny flyve-uge fra på mandag.

Jeg ringede igår til Zleep ved lufthavnen, og fik simpelthen den bedste service, et fint værelse til hele weekenden, og så endda til halv pris. Tusind tak! 🙂

De penge er jeg simpelthen nødt til at give ud, for ellers kan jeg jo ikke blive ved sådan her. Jeg sparer så til gengæld også tid, energi, slid på bilen og benzin-penge. Normale stewardesser slapper jo også af mellem flyvninger, men det når jeg jo af gode grunde ikke. Så jeg har simpelthen givet mig selv den luksus, at bo 300m fra terminalen, på et lækkert hotel, med parkering foran døren, og med morgenbuffet fra kl. 03:00. Total flyve-venligt! 😀

Nu glæder jeg mig helt vildt til min arbejdsweekend, til at få sovet, til at tage varme lange varme bade, høre musik, ligge ansigtsmaske, se film og bare få koblet af, inden jeg efter søndagens flyvning, igen kører op til en ny flyve-uge på skolen. Jeg havde ellers glædet mig til at komme hjem til de små, men når jeg får tilbudt flyvninger, siger jeg ikke nej. De har det også så dejligt på gården, og får bare en uge mere på bondegårdsferie♥♥

 

19873707_10155260201301885_1858928270_n

   

Næste indlæg

Mavefornemmelse er alt