Fødselsdag

Året der gik 2016/2017 – 23 år

I mit år som 23-årig har jeg:

Fået Felix ♥
Da Futte blev 2 år. De elsker hinanden og laver alt sammen ♥♥

Været til job samtale i Jet Time 
Jeg havde længe forsøgt at få en samtale, og var faktisk også blevet ringet op 6mdr. tidligere. Der søgte de dog kun fuldtids, og det kunne jeg jo af gode grunde ikke med mit teorilæsning(x2). Da de et halvt år senere igen søgte fuldtids-stewardesser, passede det lige med, at det var ugen inden jeg blev færdig med teorien. HVIS jeg altså bestod alt i første omgang. Så det var lidt at sats at sætte alt muligt igang, men det lykkedes jo 🙂 Det kan i læse mere om HERHER og HER

Færdiggjort ATPL-teorien
Til både fly og helikopter. Jeg tog teorien til begge dele på samme tid, og gik til dobbelt så mange eksamener. 24 eksamener på et år. Alle blev bestået i første hug, med et snit på lidt over 93% i begge dele.

Været på stewardesse-skole i København
Jeg bestod mine sidste ATPL eksamener en tirsdag, og allerede mandagen efter tog jeg over til mine onkler, hvor jeg boede den måned jeg var på stewardesse-skole. En fed tid 😀

Slået op med en kæreste 
Vi var sammen da jeg startede på stewardesseskolen, men ikke da jeg var færdig og startede i Jet Time.  Og ja, det er rimelig hardcore at slå op med én, når man selv har halsbetændelse og skraber bunden, men det fortæller jo også lidt om, hvor meget(eller lidt) opbakning, hjælp og sygepasning der var. Som min familie sagde skal der jo 2 til at trække et læs, for hvis der er 2, men kun den ene trækker, så kan man ligeså godt skille sig af med den ekstra vægt. Samtidig fik jeg at vide at min kontrakt i Jet Time ikke kunne forlænges, pga. nedskæringer. Hvordan jeg havde det, kan i (gen)læse HER

Været med i Annemette Voss’s bageskole
Hvor jeg skulle følge hendes opskrifter hjemme, og fremvise mine resultater på de sociale medier. Nogle bled pænere end andre 😉

Arbejdet i Jet Time 
Og det holdt hårdt. Både fordi jeg skulle flyve på skolen alle mine fridage, og især fordi at det der rent faktisk skete, var at jeg brugte uendeligt mange timer på at forberede mine ting til skolen, benzinpenge og timevis på at køre op til skolen, for så næsten aldrig at komme afsted. To be exact, har jeg haft 36 aflysninger på den skole… Og at arbejde opslidende hårdt, i mange måneder, uden at komme nogen som helst vegne, er ikke for tøser.  Så det var godt jeg havde mit job Jet Time, hvor jeg havde mange gode ture ♥

Været så heldig, at Michael blev min kæreste
Uden tvivl årets (og min) redning ♥ Han synes jeg er den sejeste, men jeg har jo også haft en god instruktør 😉

Haft bylder i halsen
Det skal jo ende galt, når der sker så meget, og når så meget(og mange) er imod en. En nat efter job, fik jeg det rigtig skidt. Jeg kunne ikke overskue andet end at gå på hovedet i seng, så det gjorde jeg. Om natten blev jeg vækket af Michael, og jeg havde svært ved at få luft ned i lungerne. Han havde vækket mig, fordi jeg trak vejret meget mærkeligt, og vi ringede til vagtlægen. Jeg kom ud og blev tilset, og fik her at vide at jeg skulle prise mig lykkelig over, at Michael havde vækket mig. “Ellers havde det endt med en ambulance”, sagde han. Jeg havde (for 2. gang i år) halsbetændelse, med bylder der voksede, så min luftvej blev mindre og mindre. Jeg fik medicin og blev hjemme i 2 uger.

Været i Frederikshavn
Efter den oplevelse tog Michael affære, og planlagde en mini ‘ferie’. Han fiksede alt og jeg skulle bare møde op. 2,5 døgn kunne jeg få presset ind nogle uger efter, og her havde vi den bedste kæreste-tur i Frederikshavn.

Været freelance-stewardesse i Jet Time 
Beskeden jeg havde fået om at nedskæringerne også ramte mig, blev trukket tilbage, og jeg blev tilbudt ny kontrakt. Faktisk med fuldtidsarbejde hele sommeren, men det takkede jeg pænt nej tak til, og tilbød i stedet min arbejdskraft som freelance. Og det fik jeg lov til 🙂

Flyttet pilot-skole
Den bedste beslutning! Græsset var virkelig grønnere på den anden side, men det skal jeg nok skrive mere om når jeg engang er færdig 🙂 Og hvis alt går vel, så er jeg færdig om 41 dage.

Fået fornyet mit medical 
Når et medical skal fornyes afsløres alt. Min flyve-læge kunne se at jeg havde tabt mig 8 kg siden året før, men at mit kolesteroltal var steget. ‘Det giver da ingen mening’ sagde han først, men så kiggede han på mig og sagde, “du har nok haft lidt for travlt hva, det snakker vi lige om”. Så fik han ellers en lang smører om alt hvad jeg gik og lavede, og sagde så smilende: “Du er så sej Tine, næste år når du kommer her, har du måske fået job og er styrmand. Alle pilot-elever er stressede under uddannelsen, men jeg kan høre at din psyke er stærk og stabil” Det synes jeg var en vild oplevelse. Dét at hvis du er stresset i dit hovede, så kan det faktisk ses og spores i dit blod? Ting hænger sammen.

Haft stor vækst på bloggen, fået CVR-nummer og sat reklame på min bil
Mange nye læsere er kommet til, og det glæder mig 🙂 Bil-historien får i snart, for der er ikke sket for lidt på den konto.

 

Sikke et år! Til næste fødselsdag har jeg været i USA for første gang, og på ferie for første gang i 2,5år. Mit håb er at jeg også når en weekendtur med min mor, til et eller andet hyggeligt sted. Det er trods alt hende der altid er der ♥ Og så bliver det spændende at se, hvor jeg er sådan rent flyve-, typerating- og job-mæssigt, til næste år.

I må følge med og se 🙂

 

 

Næste indlæg

Fødselsdag