Felix går

Min blog hjælper andre

Det er så fedt! Flere har den seneste måned skrevet til mig både herinde, på mail og på instagram, omkring det at uddanne sig til pilot eller stewardesse.

Jeg bliver SÅ glad når nogen skriver at min blog gør dem klogere på luftfart, at den hjælper dem ift. beslutninger, og vigtigst af alt: at den giver dem lyst til selv at lære at flyve. DET forstår jeg jo godt, det er den fedeste følelse i verden♥

Og det var jo lige præcis derfor at jeg i sin tid startede bloggen! Jeg søgte jo selv efter informationer på nettet, men de fleste i den her verden holder altså kortene meget tæt til kroppen, og jeg fandt intet. Hvis der dengang havde fandtes en pilot-blog med beretninger fra en studerende, havde jeg selv gennemlæst hvert et indlæg, og især hvis de oven i købet arbejdede i et selskab ved siden af. Det glæder mig så meget at jeg kan dele ud af min erfaring indtil videre, og på den måde sparre andre for selv at lære alt på den hårde måde, ligesom jeg har gjort. Det er spørgsmål omkring økonomi, optagelsesprøver og samtaler der fylder, men især også hvorfor jeg flyttede skole.

Det ved jeg godt at jeg ikke har uddybet herinde, og det beklager jeg til dem som står og kunne bruge svaret. Overvejer i at starte på pilotuddannelsen er i dog velkomne til at skrive til mig personligt, og så skal jeg nok fortælle jer om mine egne oplevelser, hvis det har interesse…
På et tidspunkt skal jeg også nok skrive om det herinde. Jeg synes bare hurtigt det kan sætte én selv i et dårligt lys, hvis man ikke har noget pænt at sige om andre, og oveni købet kæfter op omkring det. Jeg tænker de fleste nok kan ligge 2 og 2 sammen, og jeg er jo heller ikke den eneste som har gået der, så ting siver jo ud.

Jeg er dog så glad for at min blog hjælper andre, og mange tak for interessen 🙂

 

20747057_10155367121241885_495708022_o

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Felix går