Hjemme igen

Europatur // Flyve film

21146731_10155420236136885_415957407_o

 

Europaturen var rigtig hård! Selvom jeg havde lagt en plan, tog alt bare meget længere tid end jeg lige havde regnet med, og man står for alt selv. Der skal fuel på flyet, fuelen skal bestilles, der skal skrives under og betales, der skal olie til så man kravler op og ned ad en stige ved hver vinge, flyet/instrumenterne/motorene skal testes inden hver tur, flyet skal parkeres, der skal betales for parkering, man skal transporteres fra flyet og ind til lufthavnen, det skal arrangeres, man skal gennem security, man skal finde havnekontoret, man skal betale landingsafgift, man skal finde ud af lufthavnen, bestille taxa, finde hotel, booke værelse, have mad, lave flyveplan for hver flyvning, tjekke vejr, tjekke lufthavnsinformationer/restriktioner ift. hver flyvning, bestille taxa til om morgenen, tjekke ud, skrive under, betale, man skal have styr på lufthavnenes åbningstider så der er åbent når man lander og så skal man selvfølgelig rende rundt efter et wc og lidt mad for hvert et pitstop, så man ikke går kold.

Det var simpelthen så hård en tur, og vi var først sent på hotellet hver aften og skulle tidligt op. Alt dette var dog mit eget valg 🙂 Efter 2 dage endte det med at jeg fik Michael til at booke hoteller hjemmefra, sådan så han bookede når han kunne se at vi var i luften mod dagens sidste destination. Og så sørgede han(god som han er) for at booke hoteller med restaurant, så jeg de sidste 2 aftener ikke behøvede ud og lede efter mad. Han havde også en lille gave til mig inden jeg tog afsted, og i den var der en lyserød powerbank, så jeg ikke løb tør for strøm med alle de billeder og film jeg tog, samt alle opkald til lufthavn, handling, fuelfolk, taxa, hotel, google-søgninger osv. Den blev brugt hver eneste dag. Han er så god♥

Turen føltes som en sej kamp fra start til slut, som jeg endte med at vinde. Det var hårdt, jeg var træt og der var hele tiden noget, men det måtte jeg bare løse en ting af gangen, og de vigtigste ting først. Jeg har lært så meget og jeg har SET så meget! Lige nu føler jeg faktisk at der ikke er det jeg ikke kan klare, og skulle der alligevel være noget så kan jeg lære det, ligesom jeg gjorde på turen 🙂

 

something-will-grow-life-daily-quotes-sayings-pictures

 

I stedet for at fokusere på hvor hårdt det hele var, vil jeg dog gerne huske tilbage på alle de flotte syn og indtryk, som gjorde alle udfordringerne det hele værd. Dem har jeg forsøgt at gemme i en lille film ♥ Jeg så Eiffeltårnet fra luften, fløj langs Elben næsten hele vejen hjem fra Prag og til Kiel, jeg landende på smukke Jersey i den engelske kanal og vil rigtig gerne tilbage dertil en dag for at nyde det, og så vil jeg aldrig glemme hvor flinke folk i Scotland er, hvor flot der er og hvor sjovt de taler “Oi lil’miss, shall I fuel their plane for ye, eh?”.

 

 

 

 

Næste indlæg

Hjemme igen