Europatur // Flyve film

Kamera-hold med i skole

Idag har jeg haft en kammera-mand og journalist med i skole, da de er ved at skrive en artikel til Århus Stiftidende, omkring mig og min uddannelse. Vi fik snakket, taget billeder, set fly og det var rigtig hyggeligt 🙂 Jeg har været en tur i Karup og øve approaches + failures, og det var fedt at ‘komme igang igen’ efter min lange tur. Artiklen kommer nok i avisen her til weekenden, men jeg skal nok sige til. Og så må jeg hellere få købt nogle eksemplarer til mine forældre, mormor + morfar og onkel i Sønderjylland, så de ved at det altså ikke er for sjov at jeg desværre ikke længere har tid til at hjælpe med at samle sten på markerne 😉

 

21222542_10155428537216885_1661962805_o

 

Efter min Europa-tur har jeg tilføjet 4 nye lufthavne, til “lufthavne hvor GreyBird’s elever har været”. Wup wup! 😀 Hvor er det fedt at gå på en skole, hvor man har de muligheder! Jeg talte faktisk med en af mine gamle klassekammerater sidste dag, og det længste de har været væk når de er færdige, er Ålborg. Det er da træls synes jeg, og især når man selv betaler. Imens har jeg været i Norge, Sverige, Tyskland, Polen, Frankrig, England, Scotland og Tjekkiet, så jeg føler mig virkelig godt klædt på til et job! 🙂

Til de der ikke har fået set min film, er den lige her ♥

 

Næste indlæg

Europatur // Flyve film