Anders Samuelsen

Et billede siger mere end 1000 ord

Det har været nogle hårde dage, men alt det skal i nok høre mere om når i må. Jeg sidder derfor nu og mangler motivation til at fortsætte min læsning, men når det sker ser jeg altid mine flyvevideoer for minder de mig om hvor langt jeg er kommet, og hvor meget jeg faktisk har været igennem for at nå hertil. Alt det har jeg jo altså ikke gjort for ikke at give den en skalle her de (forhåbentlig) aller sidste 2 uger af uddannelsen, så NU fortsætter jeg og glæder mig til at det er slut. Det eneste vemodige ved at det hele snart er ovre, er at min tid på GreyBird jo er det samme. Det har været som et andet hjem for mig at gå der, de har støttet mig i alt og jeg glæder mig sådan til at komme ud i branchen og vise flaget for dem♥ Nu kan der altså snart ikke ske mere for at stoppe mig, så de sidste 2 uger af uddannelsen og alt andet hvad der måtte komme, BRING IT ON!

 

23433037_10155618494401885_1051201297_o

 

Næste indlæg

Anders Samuelsen