Bestået teori og den årlige jagt

Refresher flyvning

Igår fløj jeg lige en lille refresher tur, da det er 14 dage siden at jeg sidst har fløjet. Det blev til 35 minutters airwork med forskelige stalls, partial panel og en vektoret ILS landing. Partial panel er hvor de 2 store skærme slukkes, og man så skal flyve på nogle bitte små analog instrumenter under skærmene. Så er det noget med at regne ud at hvis man ligger på en kurs S(180 grader) og skal flyve W(270 grader), så skal man dreje 90 grader til højre. Hvis man drejer ca. 3 grader i sekundet skal det jo tage 30 sekunder, og så skal man regne ud af hvor mange grader flyet skal tippe for at det passer med 3 grader i sekundet. Det er ca. ens speed divideret med 10 + 7.

Som resultat af at jeg ikke måtte flyve pga. sagen på min gamle skole er der nu kun 11 dage til at jeg skal sidde i en Boeing simulator i Sverige, og inden da skal jeg til en MEIR(multi engine instrument rating) eksamen, 2 VFR lektioner, et CPL final check og en CPL(commercial pilot license) eksamen. Og alt skal bestås. No pressure at all.
Jeg gør mit bedste for at det klapper ihvertfald 🙂

23555223_10155628277426885_1493242550_o

 

Næste indlæg

Bestået teori og den årlige jagt