Refresher flyvning

Multi Engine Instrument Rating BESTÅET!

YEEEEES!

3. gang blev lykkens gang! 😀 Ikke fordi jeg har dumpet prøven 2 gange, men fordi jeg ikke kom op alligevel de 2 forrige gange. Jeg er SÅ glad nu(!!!) og ringede med det samme til Michael, som er i KBH. Derefter kørte jeg ned til min lillebrors gård hvor han var ved at plante træer sammen med mine forældre, Lorens og min onkel. Efterfølgende gik jeg over til min mormor og morfar(ja vi er fra landet så min lillebror, mm+mf, mor+far bor indenfor 200m af hinanden… og det samme gør mig, min storebror og min onkel i den anden ende af byen 😉 ) og fik en kop varm kakao, en muffin og fortalte dem om prøven. Til slut spiste jeg aftensmad med mine forældre og brødre på Nørbygård da jeg hentede mine små musser. Min egen lille sejrsunde og nu er jeg så helt baldret, for har været oppe siden 3:20! Jeg ligger i min seng under dynen med de små, og jeg skal nok fortælle jeg om hvordan eksamen forløb imorgen♥♥ Stay tuned 🙂

 

23634094_10155631590476885_1100870620_o

Næste indlæg

Refresher flyvning